brak zdjęcia
Higiena żywności leży u podstaw zdrowego odżywiania
2016-02-11|Kategoria: Usługi / Inne Usługi

System haccp to obecnie kluczowa dokumentacja, niezbędna w każdym lokalu, w którym tylko przygotowywane są posiłki. W zależności od specyfiki lokalu istnieje w różnych odmianach, ale w każdej z nich dotyczy zasad obrotu żywnością. System haccp określa, w jaki sposób i w jakich warunkach może zostać przygotowywane i podawane jedzenie w punktach zbiorowego żywienia. Higiena przygotowywania posiłków leży u podstaw zdrowego żywienia. Jeśli nie będziemy jej przestrzegać to razem z jedzeniem do naszych organizmów, może trafić wiele substancji, które mogą im zaszkodzić.

Haccp dla każdego lokalu

Karkonoskie Centrum Edukacji i Rozwoju pomoże przedsiębiorcom branży spożywczej i gastronomicznej w ustalenia haccp na potrzeby ich lokalów. Oferuje ona profesjonalne dokumentacje indywidualne dla restauracji, przedszkoli, hoteli, sklepów i wielu innych jednostek. Pomaga także profesjonalnie wdrożyć ustalone zasady higieny żywności, proponując specjalistyczne szkolenia właśnie w tym zakresie.

Określ problem





Przeczytać warto:

Nowoczesne maszyny do prostowania prętów
Nowoczesne maszyny do prostowania prętów

Oferta sklepu Maszynohurt jest niezwykle rozbudowana i obejmuje wszystkie najważniejsze maszyny, powszechnie wykorzystywane na placach budowy, gwarantujące optymalizację pracy. Na wydajność wykonywanych prac budowlanych wpływa między innymi nowoczesna i funkcjonalna prościarka do prętów, prosta w użytkowaniu...

Program wspomagający obieg korespondencji w firmie
Program wspomagający obieg korespondencji w firmie

Coraz więcej firm decyduje się na wdrożenie systemu do elektronicznego obiegu dokumentów. Tego typu rozwiązanie pomaga usprawnić przebieg procesów w organizacji oraz utrzymać porządek w otrzymywanej i wytwarzanej dokumentacji. Zazwyczaj pierwszym wdrażanym modułem jest obsługa kancelaryjna i obieg korespond...

Higiena żywności leży u podstaw zdrowego odżywiania
Higiena żywności leży u podstaw zdrowego odżywiania

System haccp to obecnie kluczowa dokumentacja, niezbędna w każdym lokalu, w którym tylko przygotowywane są posiłki. W zależności od specyfiki lokalu istnieje w różnych odmianach, ale w każdej z nich dotyczy zasad obrotu żywnością. System haccp określa, w jaki sposób i w jakich warunkach może zostać prz...

Softskillownia - szkolenia warsztatowe na najwyższym poziomie
Softskillownia - szkolenia warsztatowe na najwyższym poziomie

Softskillownia to rozbudowane szkolenia warsztatowe, które pozwolą ci na podniesienie kwalifikacji obiecujących pracowników. Posiadamy ogromne doświadczenie w przekazywaniu wiedzy i doświadczenia. Stosujemy unikalne techniki, które przyspieszają proces przyswajania wiedzy oraz praktyczne zadania, które dają n...

z nami szkoda oc nie jest problemem
z nami szkoda oc nie jest problemem

Popularne powiedzenie głosi, że mądry Polak po szkodzie. Oznacza ono, że nie zastanawiamy się nad różnymi wariantami tego co może nas spotkać w przyszłości, a dopiero po szkodzie wiemy jakie popełniliśmy błędy, jakich zaniechań formalnych nie dokonaliśmy lub dlaczego ubezpieczyciel odmawia nam wypłaty...